ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ ثبت نام حضوری 1200دانشجویي تحصيلات تكميلي از دوشنبه 20 شهریورماه در دانشكده تربيت بدني و علوم ورزشي واقع در پرديس سردشت دانشگاه آغاز شد. اين مرحله از ثبت نام تا روز چهارشنبه 22 شهريور ماه 1396 ادامه خواهد داشت. در اين مرحله از ثبت نام 1200 دانشجو شامل 1027 دانشجوي كارشناسي ارشد و 170 دانشجوي دكترا ثبت نام خواهند شد. بر این اساس ثبت‌نام دانشجویان جدید الورود به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می پذیرد. با تمهیدات انجام شده بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام شده که سبب کاهش هزینه ها و تسریع در فرآیند ثبت نام شده است. در استقبال از دانشجویان ورودی جدید علاوه بر مسئولان تحصيلات تكميلي، مسئولان تشکل های مختلف دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مركز مشاوره در دانشگاه نیز حضور یافته و در هدایت و ارائه مشاوره به دانشجویان ورودی جدید نقش فعالی ایفا می کنند.

دانشجویان پس از انجام ثبت‌نام خود به صورت اینترنتی، ملزم به مراجعه حضوری برای تحویل مدارک خود در تاریخ های 20 تا 22 شهریورماه سال جاری می باشند.

رياست دانشگاه و معاونين دانشگاه در بازدید از محل ثبت نام از نزدیک در جریان نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان جدید قرار گرفتند. در این دیدار دکتر حميدي پس از گفتگو با دانشجویان، ضمن تقدیر از تلاشهای مسئولان حوزه معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي، توصیه های لازم برای کاهش مدت زمان ثبت نام را به مسئولان ذیربط یادآوری نمودند.

لینک ارتباط مستقیم با قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملي آزمايش هاي غير مخرب